A C&C Elektro Bt. a következő szolgáltatásokat nyújtja

Társaságunk a partnereknél keletkező elektronikai hulladék, vagy használt elektronikai, számítástechnikai berendezések átvételét Árajánlatkérő/eszközlista alapján vállalja, melyet előzetesen megküldünk, vagy letölthető az „Árajánlatkérő” menüpont alatt.

Ennek segítségével felmérjük a berendezések mennyiségi és minőségi paramétereit, a rakodási és a szállítási feltételeket. A kitöltött árajánlatkérő alapján minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.

Cégünk az elektronikai hulladékokért semmilyen esetben nem fizet ellenértéket.

Szolgáltatásaink Magyarország egész területére érvényesek.

Cégünk az árajánlat elfogadása és egyben a szolgáltatás megrendelése után az Árajánlatkérő/eszközlista alapján elkészíti a hatályos jogszabályokban előírtaknak megfelelően az átvételi dokumentációkat, segítséget nyújt a hulladékok EWC besorolásában.

Az átvételi dokumentációt abban az esetben is mi készítjük el, ha a partnerünk szállítja be a telephelyünkre az elektronikai hulladékokat, használt számítástechnikai eszközöket.

 

Online árajánlatkérő

Elérhetőségeink 

Telephely:6781 Domaszék, külterület 037/24. hrsz. Levelezési cím:6725 Szeged, Röszkei u. 35. Telefon:+36 62 310 974 Mobil: +36 30 655 8820E-mail cím:iroda@ccelektro.hu

Magunkról 

Cégünk a C&C Elektro Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. elektronikai hulladékok, leselejtezett informatikai, illetve irodatechnikai eszközök átvételével foglalkozik.


Letölthető dokumentumok 

Közösségi média

Asztali változat megtekintése